Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nabourali a ujeli

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  1. Ve čtvrtek 29. května ve 13:00 hodin se v Hodoníně u obchodního centra Cukrovar stala dopravní nehoda. Na parkovišti před prodejnou K+B Elektro řidič osobního vozidla Ford při couvání ohrozil řidičku jedoucí s osobním vozidlem Renault Megane Následně došlo ke střetu obou vozidel, kdy vozidlo Ford narazilo zadní částí do levého boku vozidla Renault. Policisté nyní zjišťují přesnější okolnosti nehody a míru zavinění jednotlivých účastníků.
  2. V pátek 30. května v 10:23 hodin došlo k dopravní nehodě v Hodoníně v ulici Dolní Valy na parkovišti u obchodního domu IRO. Nezjištěný řidič osobního vozidla Volkswagen bílé barvy se pravděpodobně nevěnoval dostatečně řízení vozu a zachytil o zaparkované osobní vozidla Škoda Superb. Poté, aniž byla celou věc řešil, z místa ujel směrem k ulici Příční. Podařilo se zjistit, že na registrační značce ujíždějícího vozidla by měly být tato čísla XXX 9588.


 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.


 

por. Bc. Petr Zámečník, 5. 6. 2014

vytisknout  e-mailem