Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Úspěch policistů

Jindřichův Hradec - Policisté neprodleně po činu dopadli mladíky, kteří natankovali a ujeli od čerpací stanice bez zaplacení. (Hlasová schránka 974 233 116)  

Dne 15. června 2009 přijelo k čerpací stanici v ulici Václavská v Jindřichově Hradci vozidlo, jehož posádka natankovala pohonné hmoty za 1050 korun a z čerpací stanice ujela bez zaplacení. Obsluha čerpací stanice policistům sdělila registrační značky, typ a barvu vozidla a že vozidlo odjelo směrem na Třeboň.
Policisté z Obvodního oddělení Třeboň začali po uvedeném vozidle intenzivně pátrat a dopadli jej u Lišova. V té chvíli byly na vozidle již namontovány jiné registrační značky.
Dle výslechu mladých mužů bylo zjištěno, že registrační značky, které měli na vozidle namontovány v době krádeže před tím odcizili na sídlišti Vajgar.
Ihned po krádeži si na vozidlo namontovali zpět registrační značky, které na jejich vozidlo patří, aby tak předešli případnému dopadení. To se jim naštěstí nepovedlo a nyní se budou ze svého činu muset zodpovídat.
 

vytisknout  e-mailem