Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

„Řídím - piju nealko pivo"

J.Hradec – Preventivní akci v Jihočeském kraji odstartovali Jindřichohradečtí dopravní policisté. 

Jihočeští  dopravní policisté se v průběhu měsíce srpna zapojují  do celorepublikového projektu s názvem "Řídím - piju nealko pivo".  Smyslem tohoto preventivního projektu je upozornit řidiče, že se nemusí vzdát oblíbeného piva, aby neporušili zákon a bezpečně dojeli do cíle, ale  využili vhodnější variantu a to pivo nealkoholické!
Řídím - piju nealko pivo .jpg
Projekt "Řídím - piju nealko pivo" odstartovali dopravní policisté z města nad Vajgarem jako první v Jihočeském kraji ve čtvrtek dne 11. srpna společně s tiskovou mluvčí por. Hanou Millerovou. Kromě policistů byli na stanovišti při kontrolách, na silnici I/34 za J.Hradcem ve směru na Třeboň,  přítomni rovněž zástupci pivovaru, kteří oblečeni do reflexní vesty vyrobené pro tento účel, sami  odměňovali  řidiče nealkoholickým pivem  a informačními materiály souvisejícími s projektem.
Řídím - piju nealko pivo .jpg
 
V průběhu akce bylo třemi dopravními policisty zastaveno a zkontrolováno 57 vozidel. Odměnu, tedy nealko pivo a další propagační předměty získalo 44 řidičů. 
Preventivní akce Řídím - piju nealko pivo.jpg
Do akce se  s Policií ČR zapojují  pivovary soustředěné v Českém svazu pivovarů a sladoven, se kterým zástupci policie podepsali memorandum o spolupráci. Pokud se projekt osvědčí, bude realizován i v budoucnu.
 
por. Mgr. Bc. Hana Millerová, pcrjhtm@mvcr.cz
11. srpna 2011

vytisknout  e-mailem