Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pozor na zloděje

Tábor – Policisté na území Táborska, Soběslavska a Třeboňska zaznamenali výskyt čtveřice zlodějů. (Hlasová schránka 974238116) 

Jedná se o slovensky hovořící jednu ženu a tři muže

Vstupují do obchodů s tím, že tři z nich zaměstnají personál prodejny, odvedou jeho pozornost, zatímco poslední ze skupiny vstupuje do zadních prostor prodejen, kde krade. V dopoledních hodinách dne 28. ledna 2009, dle zatím dostupných informací, zaútočili na dvě prodejny v Táboře a jedné v Soběslavi, odpoledne pak v Třeboni, kde se podařilo ženu z této skupiny zadržet. Mužům se bohužel podařilo uprchnout, policisté po nich nadále pátrají. Ve dvou prodejnách na Táborsku takto dokázali odcizit finanční hotovost a kabelku patřící personálu, v jedné si pak prodavači jejich podivného chování všimli a čtveřice z obchodu rychle zmizela.
            Dle popisu poškozených jsou dva z mužů vysocí asi 185 cm, robustní postavy s vyholenými lebkami, na sobě mají černé bundy a riflové kalhoty. Třetí z mužů je menší, asi 170 cm vysoké postavy, krátkých tmavých vlasů. Je oblečen do modré bundy a riflových kalhot. Všichni jsou ve věku mezi 30 – 35 let. Žena (25) je plnoštíhlé, 165 cm vysoké postavy, má rovné hnědé vlasy s délkou na ramena, česané za uši. Na sobě měla světle červenou bundu a riflové kalhoty.
            Jak již bylo uvedeno, žena byla zadržena a muži jsou na útěku. Mohou se pohybovat v osobním vozidle tovární značky VW Passat combi bílé či béžové barvy se slovenskou státní poznávací značkou.

            Policisté žádají každého, kdo se s touto čtveřicí, popřípadě trojicí, kdekoliv setkal, případně byl okraden, či má informace o jejím současném pohybu či výskytu, aby okamžitě kontaktoval policii na lince 974238111 nebo 158. Děkujeme. 

tel.158.jpg tel.158.jpg

vytisknout  e-mailem