Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté žádají o pomoc svědky

Český Krumlov - V pondělí dne 26. ledna 2009 ve 14:00 hodin mělo v areálu autobusového nádraží v obci Český Krumlov, u zastávky č. 25, dojít k dopravní nehodě. 

Dle vyjádření 77leté ženy v tuto dobu jako poslední cestující vystupovala z autobusu Karosa. Když měla být na posledním schodu, řidič údajně náhle s autobusem trhl a následkem tohoto žena z autobusu vypadla na chodník.

Při pádu utrpěla lehké zranění, a to zhmožděniny na těle. Po pádu byla vozidlem RZP převezena do nemocnice Český Krumlov k ošetření a následně byla propuštěna do domácího léčení.

Žena nadále navštěvuje svou praktickou lékařku, celková doba léčení prozatím nebyla stanovena. Nikdo jiný nebyl zraněn. Na autobuse ani ženě žádná materiální škoda nevznikla.

Nehoda byla ženou policistům ohlášena teprve ve čtvrtek 5. února 2009. Policisté proto nyní celou věc prošetřují a žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, týkající se tohoto případu sdělili na číslo 158 nebo na tel. čísla 974 232 251, 974 232 581. Za pomoc policisté předem děkují.

 

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

 

vytisknout  e-mailem