Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policie žádá veřejnost o spolupráci

Prachatice - Pátrání po odcizených vozidlech trvá.(hl.schr.974236116)  

Od prosince loňského roku do současné doby policisté vyšetřují krádeže motorových vozidel, které měli majitelé zaparkované na různých místech okresu Prachatice.
Za uvedené období došlo k odcizení sedmnácti vozidel a k šesti pokusům o odcizení, kdy se jednalo převážně o vozidla z koncernu Volkswagen.
Přes intenzivní pátrání a vyšetřování jsou případy krádeží stále otevřené a neobjasněné. Veškeré získané poznatky zatím nepřivedly kriminalisty na stopu pachatele a po všech odcizených vozidlech se i nadále pátrá.
Kriminalisté z Prachatic žádají spoluobčany o pomoc při objasňování těchto krádeží vozidel. Především žádáme občany o zvýšenou pozornost k výskytu osob, které se v nočních hodinách pohybují nebo vyskytují v okolí zaparkovaných vozidel. Zjistí-li občan skutečnost, která by měla souvislost s těmito krádežemi či pokusy a nebo si všimne ve svém okolí (převážně na parkovištích) neobvyklého pohybu osob, něchť kontaktuje prachatické kriminalisty na telefonním čísle 974236320 v době od 08:00 do 15:00 hodin nebo kdykoliv policisty na obvodním oddělení Prachatice na tel. čísle 974236700 a nebo policisty na obvodním oddělení ve Vimperku na tel. čísle 974236780. Samozřejmně lze Policii České republiky kontaktovat v jakoukoliv denní či noční hodinu na bezplatné lince 158.
Předem děkujeme za informace, které občané policistům poskytnou.
nprap. Radka Sovová
vrchní inspektor

vytisknout  e-mailem