Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Podvodné jednání

Jindřichův Hradec - Podezřelá žena uzavírala s telefonní společností smlouvy o tarifních službách, za poskytnuté služby však již neplatila.(hl.schr.974233116)  

Podezřelá osmačtyřicetiletá žena z Českokrumlovska dne 9. května 2008 uzavřela s telefonní společností smlouvu o poskytnutí tarifní služby na měsíční paušál ve výši 350 korun a to na zákaznický účet s telefonním číslem. Přitom uvedla osobní údaje jiné osoby. Od uvedeného dne do dne 8. července 2008, kdy ji SIM karta byla zablokována z důvodu neplacení faktur, způsobila jejich nezaplacením poškozené telefonní společnosti  škodu ve výši 4.678 korun.
Dále podezřelá dne 29. dubna 2008 stejným způsobem na zákaznický účet s telefonním číslem uzavřela se stejnou společností smlouvu o poskytnutí tarifní služby na měsíční paušál 700 korun a při tomto uvedla rovněž osobní údaje jiné osoby . Od uvedeného dne do dne 9. června 2008, kdy ji byla SIM karta zablokována z důvodu neplacení faktur za použité telekomunikační služby, způsobila této společnosti škodu ve výši 1.936 korun. Způsobená škoda činí 6.614 korun. Podezřelá  do dnešního dne vzniklou škodu ani částečně neuhradila. Žena je podezřelá z trestného činu podvodu.

 

vytisknout  e-mailem