Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté stále pátrají po totožnosti dvou mužů

Tábor – Mezno – Na benzínku přijeli v tmavě modré škodovce značky Octavia. 

Policisté Dálničního oddělení Chotoviny, v rámci prověřování vloupání do vozidla na parkovišti u MC Donald´s, u dálnice D3, ve směru na Prahu, ke kterému došlo v době od 09:30 do 09:45 hodin dne 15. srpna 2022, pátrají po totožnosti dvou mužů..

V uvedené době se na benzínové čerpací stanici, poblíž místa činu, pohybovali dva muži, kteří na místo přijeli v tmavě modrém osobním vozidle značky Škoda Octavia. Policisté zajistili  jejich fotografie. Policisté by potřebovali od nich získat informace a podání vysvětlení.

Dle zjištěných poznatků se jedná o muže ve věku kolem padesáti let. Jeden z nich měl snědou pleť, byl vysoký 170 - 175 cm, hubené postavy, měl krátké šedivé vlasy a oválný obličej. Na sobě měl oblečeno pruhované modro bílé triko s límečkem a krátkými rukávy, 3/4 kalhoty barvy khaki, černé ponožky a bílošedé sportovní boty. Na levém boku měl černou pánskou kabelu tzv. ledvinku s přezkou přes pravé rameno.  Druhý z mužů měl bílou pleť, byl vysoký 170 - 175 cm, plnoštíhlé postavy, měl oválný obličej a krátké šedé vlasy s kouty a pleší. Na sobě měl oblečené šedé vzorované triko s límečkem a krátkými rukávy, černé kalhoty a šedé boty.    

Vyzýváme tímto oba uvedené muže, aby byli tak laskaví a dostavili se na služebnu Dálničního oddělení Chotoviny, Táborská ulice 206, nejlépe po telefonním kontaktu na čísle 974 238 710, a podali zde své vysvětlení.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedené muže na fotografiích poznal, případně by mohl k ustanovení jejich totožnosti přispět jakýmkoliv dalším poznatkem, aby své informace sdělil dálničním policistům na výše uvedených kontaktech. Případ šetří prap. Jiří Cvach.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

4. září 2022

vytisknout  e-mailem