Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátek bude DEN PLNÝ PREVENCE

Český Krumlov – V pátek budou děti zápolit v okolí policejní střelnice. 

Oblastní spolek Českého Červeného kříže, Policie ČR Územní odbor Český Krumlov, Armáda ČR, Městská policie Český Kumlov, Územní odbor Jihočeského záchranného sboru Český Krumlov, Vodní záchranná skužba ČČK MS Český Kumlov, Lesní správa Český Krumlov, CHKO Blanský les, ekocentrum Šípek a K-centrum pořádají pro děti základních škol DEN PLNÝ PREVENCE.
 
Jedná se již o 9. ročník soutěže, která se ale letos poprvé odehraje v prostorách policejní střelnice ve Vyšným v Českém Krumlově. Projekt podpořilo několik místních firem či poboček sídlících v Českém Krumlově a také hejtman Jihočeského kraje Mgr. Jiří Zimola, pod jehož záštitou se celá akce odehraje.
Startující budou rozděleni do dvou kategorií dle věku. Letos je přihlášených celkem 11 družstev do I. kategorie (žáci 2.-5. tříd) a celkem 13 družstev II. kategorie (žáci 6.-9. tříd ZŠ a žáci víceletých středních škol a gymnázií odpovídajících ročníků).
 
Soutěžit se bude v první pomoci, dopravní výchově, pomoci handikepovaných osobám, prevenci kriminality, požární a civilní ochraně, lanových aktivitách, záchraně tonoucího, střelbě ze vzuchovky a ze znalostí přírody kolem nás.    
 
Každé družstvo si odnese několik maličkostí, družstva umístěná na prvních třech místech v každé kategorii obdrží diplom a dárky. Vítězná družstva si pro svou školu odvezou putovní pohár.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@mvcr.cz   
29. září 2010

vytisknout  e-mailem