Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Jihočeský HAD

Jihočeský kraj - Jindřichův Hradec, Tábor - Policisté provedli kontrolou provozoven v rámci akce Hazard, Alkohol a Děti. 

Koncem června proběhla na území Jihočeského kraje první etapa bezpečnostní akce HAD 2019 (Hazard, Alkohol a Děti), zaměřená na kontrolu vytipovaných restauračních zařízení, klubů, sportbarů a jiných podobných provozovnách, kde je předpoklad pohybu osob mladších 18 let. Tato akce se provádí ve spolupráci Policie České republiky a orgánů státní správy i samosprávy.

Tato akce probíhá na území celé České republiky, což bylo představeno v tiskové zprávě https://www.policie.cz/clanek/zacina-akce-had-2019.aspx

Akce proběhla na území Táborska a Jindřichohradecka, kde bezmála 20 strážců zákona zkontrolovalo 20 provozoven. Zde se pohybovalo 40 osob věku nezletilých a mladistvých, kdy v 8 případech zjistili protiprávní jednání. Ve třech případech vyřídili přestupek uložením příkazu na místě (dříve bloková pokuta) a zbylé případy předali do správního řízení na obce s rozšířenou působností.

V této akci budeme v následujících týdnech pokračovat na celém území našeho kraje.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.piovpcr.cz

8. července 2019

vytisknout  e-mailem