Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda s těžkým zraněním

České Budějovice – Dnes, krátce před šestou hodinou ranní, došlo za na silnici I/3, za sjezdem na obec Kremže ( u obce Planá ), k vážné dopravní nehodě 

Šetřením bylo dopravními policisty na místě zjištěno, že v době kolem 05:45 hodin, jel uvedenými místy 22letý řidič z Pelhřimovska s osobním automobilem tov.zn. Škoda Fabia a to ve směru jízdy od Českých Budějovic na Český Krumlov, kdy z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem tov.zn. BMW 324. V důsledku střetu vozidel došlo k těžkému zranění řidiče BMW ( 24letý z Českobudějovicka ), který byl následně za asistence HZS z vozidla vyproštěn a poté převezen RZS do českobudějovické nemocnice . Ke zranění dalších osob nedošlo. Alkohol byl orientační dechovou zkouškou u řidiče fábie vyloučen. Na osobním vozidle tov.zn. Škoda Fabia bude provedeno zkoumání na případnou technickou závadu.
Příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího vyšetřování. 

Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině , aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod územního odboru vnější služby PČR v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. : 974 226 488 u npor. Cardové, komisařky Služby kriminální policie a vyšetřování. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Děkujeme.

DN 2.jpgDN 2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DN 3.jpgDN 3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DN 1 .jpgDN 1 .jpg

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem