Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Den Policie České republiky

Jihočeský kraj - Jihočeská policie zve širokou veřejnost na Den Policie České republiky 24. června 2011 v Českých Budějovicích. 

Jihočeská policie zve širokou veřejnost na pátek 24. června 2001, kdy se v době od 09:00 hod. do 18:00 hod., v areálu Sportovního klubu policie uskuteční
 
                                                                   DEN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
 

Po celý den jsou pro všechny návštěvníky připraveny ukázky práce policistů zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje spolu se služebními kynology. Připraven je i hromadný zásah pořádkové jednotky. Návštěvníci akce si budou moci prohlédnout vrtulník Policie České republiky, který přistane na ploše stadionu a společně s policisty zásahové jednotky předvede také několik atraktivních ukázek.
Po celý den poběží prezentační a preventivní program, který si připravil Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Český červený kříž, BESIP, společnost Construct a Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra a ostatní zde přítomní partneři jihočeské policie.
Všichni si můžou vyzkoušet jaké to je, být účastníkem dopravní nehody na simulátoru nárazu, který bude k dispozici. Snad bude pro mnohé, především mladší a agresivnější řidiče ponaučením.
Pro děti je připraven pestrý program plný soutěží a her s dopravní, bezpečnostní a preventivní tématikou. Během dne je také uspořádán ve spolupráci se Sportovním klubem policie a společností E.ON, Paintballový turnaj, nejen pro přihlášené týmy.

 

Plakát a program:
 
leták Den policie SKP ČB.pdf
 
 
 
mjr. Mgr. Jiří Matzner, pisjc@mvcr.cz
 
22. června 2011
 

 

vytisknout  e-mailem