Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další a další újezdy

Písek – Dopravní policisté hledají svědky nehod. 

Písečtí policisté bohužel stále řeší časté případy, kdy dojde k dopravním nehodám s majetkovou škodou, účastníci nic neřeší a z místa ujedou. Ve většině případů, jde o kolize na parkovištích a v obcích, proto se obracíme také na případné svědky, kteří by mohli k objasnění přispět svými poznatky.

Dne 17. ledna 2022 zaparkoval řidič osobní automobil značky Škoda Octavia k chodníku naproti objektu jídelny JZD Čížová. Od vozidla se na hodinu, od 10:30 až 11:30 vzdálil, a po návratu zjistil, že vůz má poškozený přední nárazník, blatník i světlo.

Další újezd je ze stejného dne od Sedlické Obory. V půl jedenácté dopoledne jel zatím nezjištěný řidič s vozem značky Opel po silnici I/20 od Sedlice na Písek. Při průjezdu táhlé levotočivé zatáčky vjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Řidič z automobilu sundal registrační značky, nechal nabouraný vůz na místě a zmizel.

Během noci ze dne 20. až 21. ledna kdosi poškodil automobil značky Toyota, který byl zaparkován v ulici Pažoutova před domem s číslem popisným 2603. Nechal za sebou škodu na předním blatníku a také ujel.

 

Máte-li k popisovaným událostem jakékoli informace, obraťte se na policisty na služebně, nebo na linkách 974 235 254 či 158.

 

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

25. ledna 2022

vytisknout  e-mailem