Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kamarádství asi skončilo

Jak jsme již informovali v polovině listopadu došlo v Květušíně na Českokrumlovsku ke krádeži auta. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Čtyřiatřicetiletý muž z Mostu byl na návštěvě u svého 43letého kamaráda. Ten mu ze stolu v kuchyni odcizil klíče od vozidla Škoda Octavia kombi, stříbrné barvy, RZ: 4U8 5886 a s tímto odjel neznámo kam. Ve vozidle bylo autorádio JVC v hodnotě 1.000 Kč. Společně s klíči od vozidla odcizil podezřelý kamarádovi také finanční hotovost 7.500 Kč a doklady od vozidla, a to z peněženky položené v předsíni bytu. V odcizeném vozidle se dále nacházel mobilní telefon, smlouva leasingové společnosti, náhradní klíče od vozidla a klíče od bytu poškozeného. Odcizením výše uvedeného vozidla a věcí vznikla škoda ve výši 230.000 Kč.

Policisté po muži i po vozidle pátrali. V pondělí brzy ráno byl muž zadržen a bylo mu sděleno obvinění pro trestné činy krádeže a neoprávněné užívání cizí věci. Poté byl propuštěn, protože jeho stíhání bude vedeno na svobodě. Pátrání po vozidle i nadále pokračuje.

 

nprap. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

 

vytisknout  e-mailem