Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Svědek nebo pachatel?

Vyzvedl zboží, které někdo zaplatil kradenou platební kartou. Teď tohoto důležitého svědka hledáme. Pomůžete? 

Policisté z místního oddělení Košíře prošetřují případ, při kterém přišel poškozený o svou platební kartu. Tu následně zatím neznámý pachatel použil k několika nákupům v různých obchodech. Při těch poškozenému z účtu odčerpal částku přesahující jedno sto tisíc korun.

Kdo byl oním „marnotratníkem“, zatím policisté nevědí, nicméně se jim podařilo zajistit kamerový záznam. Na tom je zachycen muž, který vyzvedává část podvodně zakoupeného zboží z doručovacího boxu.

V tomto směru vyvstává hlavně otázka, zda dotyčný věděl či nikoli, o jaké zboží, respektive, jak nabyté, jde. Proto by policisté s tímto mužem rádi hovořili, aby zjistili, jak se skutečně věcí mají.

Nicméně dotyčného, zachyceného na záběrech bezpečnostní kamery se jim zatím ztotožnit a vypátrat nepodařilo. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Pokud muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, nebo místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Samozřejmě také nasnadě, že se tento důležitý svědek může přihlásit policistům sám.

por. Mgr. Tomáš Hulan 25. 10. 2018

vytisknout  e-mailem