Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přepadená banka

Pražští policisté pátrají po neznámém pachateli, který včera v odpoledních hodinách přepadl banku v Praze na ulici Libušská. 

Neznámý pachatel okamžitě poté co vstoupil do banky, vytáhl střelnou zbraň, kterou namířil nejen na pokladní, ale i na další zaměstnankyni. Pod pohrůžkou násilí si vyžádal vydání finanční hotovosti. Pokladní mu pak ze strachu o svůj život předala peníze. Krátce po příchodu pachatel ještě vytáhl z batohu montážní klíč, kterým rozbil vedle sebe nainstalovanou kameru. S největší pravděpodobností se tímto způsobem snažil zabránit, aby byl přímo při činu natočen. Svým jednáním se dopustil trestného činu loupeže a v případě dopadení mu hrozí trest odnětí svobody v délce až deseti let.
 
Popis: Jedná se o muže ve věku přibližně 35 let, 170 cm vysoké sportovní postavy. Na sobě měl olivově zelenou bundu s kožešinovým límcem, tmavé kalhoty, tmavé boty a po celou dobu se maskoval černou čepicí a šálou. Peníze si uložil do barevného batohu, který měl zavěšen zepředu na prsou.
 
Pozor! Jelikož je muž ozbrojen střelnou zbraní, může být velmi nebezpečný. Jakékoliv informace k totožnosti, či místu, kde by se mohl nacházet, okamžitě volejte na linku 158.
 
 
 
por. Bc. Eva Kropáčová      29.12.2012

 

 
Odkazy do noveho okna

Bankomat  příchod

Bankomat příchod 

Detailní náhled

Bankomat odchod

Bankomat odchod 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem