Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Poškození dveří

Policisté pátrají po muži, který poškodil vstupní dveře do domu na Proseku. 

Od konce listopadu loňského roku pátrají policisté z místního oddělení Prosek po neznámém muži, který je podezřelý z trestného činu poškození cizí věci. Krátce před pátou hodinou ráno v Jablonecké ulici v Praze 9 totiž poškodil vstupní dvoukřídlé dveře do panelového domu tím, že je vypáčil, přičemž je zdeformoval.

Podezřelý muž byl v domě na návštěvě u jednoho z nájemníků, který tam bydlí. Během noci z bytu odešel, aniž by to řekl svému hostiteli, ale zůstal v domě uvězněn, protože neměl čip na otevření vstupních dveří do domu. Jak následně zachytily kamery, tak se mu po několika minutách zápasu podařilo dveře vypáčit a z domu odejít. Tím je ale poškodil a způsobil škodu více než 70 tisíc korun.

Policistům se do této chvíle podezřelého nepodařilo vypátrat, jelikož muž, který ho pozval na návštěvu, k němu nemá téměř žádné informace. Ví pouze to, že by se mělo jednat o muže z Ukrajiny jménem Ivan, ve věku asi 25 až 26 let, který pracuje na nějaké stavbě ve Středočeském kraji u Sadské. Policisté mimo jiné prověřili i stavby v tomto okolí, ale bez úspěchu.

Nyní se tady obracíme na veřejnost, jestli muže někdo nepozná podle kamerových záznamů. Jestliže ano, nechť zavolá na linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 3. 1. 2017

vytisknout  e-mailem