Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po totožnosti zemřelého

Pražští kriminalisté dosud bezvýsledně pátrají po totožnosti seniora. 

Neznámý muž byl včera večer nalezen bez známek života na chodníku stezky v přírodní rezervaci Velká Skála poblíž ulice Pod Havránkou v Praze 8. Dle přivolaného lékaře zemřel s největší pravděpodobností bez cizího zavinění. Přesnou příčinu smrti určí až výsledek nařízené soudní pitvy. Ta by mohla napomoci i v samotné identifikaci zemřelého.

Kriminalisté dosavadním šetřením nezjistili žádnou indicii, která by jim pomohla neznámého muže ztotožnit. Vzhledem k tomu se nyní obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Zveřejňují proto popis zemřelého a fotografie části některých součástí oblečení a věcí, které měl muž u sebe:

Popis zemřelého:
Muž vysoký 170 cm, věk cca 70-80 let, střední, štíhlá postava, šedé vlasy s čelní pleší, šedomodré oči, defektní chrup bez kovových náhrad, udržovaného vzhledu, hladce oholen, na hřbetu levého předloktí jemná jizva o délce cca 20 cm, na prsou a zádech výrazné, prošedivělé ochlupení. 

Oblečení:
Béžové triko s krátkým rukávem, modré tiriko s krátkým rukávem, béžové tesilové kalhoty, šedé ponožky s kostkovaným vzorem, pánské modrobílé pruhované trenýrky, hnědé šněrovací polobotky na vysoké podrážce. U muže byla nalezena silonová taška obsahující mimo jiné svazek tří klíčů s přívěskem na klíče s nápisem INTERHOTEL PAŘÍŽ PRAHA, štípací kleště, kombinační kleště, skládací ruční pilku, kovový háček.

Jakoukoli informaci, vedoucí k pravděpodobné totožnosti neznámého muže, přijmou policisté tísňové linky 158.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 31. srpna 2016

 

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem