Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po čtrnáctileté dívce

Ze školy už se nezletilá dívka nevrátila domů. 

Pražští kriminalisté pátrají po čtrnáctileté dívce, která včera ráno odešla ze svého bydliště do školy v Praze 5 a po vyučování se již nevrátila domů, ani o sobě nepodala zprávu. Nezletilá byla v minulosti opakovaně pohřešovaná a pokaždé byla po několika dnech nalezena v okolí Brna. Je tedy možné, že by se v této lokalitě mohla zdržovat i tentokrát.

Jednání nezletilé ale nelze jakkoliv paušalizovat a podceňovat. Krajští pátrači proto dělají maximum k jejímu vypátrání.

To je také důvod, proč se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Prosíme každého, kdo by měl informace o pohřešované dívce, nebo o jejím místu pobytu, či pohybu, nechť nám je předá prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Popis: Dívka má 176 centimetrů vysokou štíhlou postavu. Má oválný obličej, zeleno-modré oči a středně dlouhé vlasy mahagonové barvy. Nosí dioptrické brýle s černým rámem. V době odchodu do školy na sobě měla černou bundu, žlutou mikinu s kapucí a tykadly, černé legíny a na nohou černé kanady. Na zádech nesla kostkovaný batoh zeleno-černé barvy.

por. Bc. Iveta Martínková – 4. 2. 2016

vytisknout  e-mailem