Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pohřešovaném - aktualizace

Neviděli jste muže, který odešel z místa svého současného bydliště neznámo kam a do dnešních dnů o sobě nepodal žádnou informaci. 

Kriminalisté druhého policejního obvodu pátrají od soboty 21. září po jednašedesátiletém Miroslavovi S., jehož pohřešování nahlásila pracovnice firmy podporující osoby s duševním onemocněním. Ta ho naposledy viděla při návštěvě ve středu 11. září v místě jeho současného bydliště v Praze 2 kolem desáté hodiny dopoledne. O několik dní později jí přišla zpráva od sousedů s obamavi, že se v jeho bytě nepřetržitě svítí a je možné, že se mu tak něco stalo. Kontrolou bytu však již nalezen nebyl. Od té doby pohřešovaného již nikdo neviděl a do současné doby o sobě nepodal ani žádnou zprávu.

Popis osoby: střední, 190 cm vysoká postava, středně dlouhé blond vlasy a šedé oči. Muž nosí silné dioptrické brýle. Popis oblečení není znám.

Muž byl opakovaně hospitalizován s duševní poruchou a trpí ztrátou paměti.

Pokud jste pohřešovaného viděli nebo víte, kde by se mohl pohybovat, či přebývat, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 2. října 2019

Aktualizace: Kriminalisté prošetřující případ zjistili, že pohřešovaný muž opustil území České republiky a v uplynulých dnech se ubytoval v chráněném obydlí v Mnichově ve |Spolkové republice Německo. 

Děkujeme všem, kteří této pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 29. října 2019

vytisknout  e-mailem