Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po násilníkovi

Detektivové krajského ředitelství policie hlavního města Prahy pátrají po násilníkovi. 

O třech případech pokusu znásilnění jsme již informovali. V tuto chvíli evidujeme další čtyři a detektivové krajského ředitelství, kteří si případ od kolegů z obvodního ředitelství převzali, zjistili, že je má na svědomí s největší pravděpodobností jeden a tentýž pachatel. Ten zpravidla útočí na mladé dívky a ženy v jihovýchodní části Prahy v odpoledních až podvečerních hodinách. Zejména se jedná o okolí metra Skalka, vlakového nádraží Hostivař a Uhříněves, oblast Zahradního města, Chodova a Hostivaře. Pachatel útočí na ženy a dívky, které jsou ve věku do dvaceti let, kdy je atakuje zezadu. Jednou rukou je uchopí kolem hrudníku nebo úst a druhou sahá na prsa a genitálie.
 
Popis pachatele: Muž je ve věku 25 – 30 let a štíhlé postavy vysoké okolo 175 centimetrů. krátké tmavší vlasy, které jsou spíše neupravené, světlejší oči a většinou mývá krátké neupravené vousy. Oblečený byl do světlé bundy se zeleným odstínem a na hlavě kapuci od tmavé mikiny. Kolem krku měl volně omotaný šátek a na sobě tmavé kalhoty (džíny), tmavou sportovní obuv s nízkou světlou až bílou podrážkou, na zádech nosí tmavý batoh a mluví česky bez přízvuku.
 
Kriminalistům se také podařilo sestavit další identikit. Pokud muže poznáváte, anebo máte jakýkoli poznatek ohledně osoby pachatele, ozvěte se na linku 158 nebo na telefonní číslo 731553140 nebo 731 553 466.
 
por. Bc. Jan Daněk – 13. 12. 2013
Odkazy do noveho okna

image001

image001 

Detailní náhled

image002

image002 

Detailní náhled

image003

image003 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem