Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po dvou dívkách

Svěřenkyně včera společně utekly z diagnostického ústavu. Pravděpodobně se však po útěku rozdělily. 

Pražští kriminalisté pátrají po dvou dívkách (14 a 15), které včera v okolo půl páté odpoledne utekly během společné procházky v Praze 4. Obě pohřešované již v minulosti opakovaně utekly a nezávisle na sobě se pohybovaly mezi osobami závislými na drogách či alkoholu a navštěvovaly noční kluby. Je pravděpodobné, že se po útěku dívky rozdělily a každá se nejspíše na území metropole pohybuje samostatně. Není však jednoznačně vyloučené, že se pohybují i mimo území Prahy.

První pohřešovaná: Čtrnáctiletá dívka zdánlivého stáří 17 let. Má zhruba 169 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má oválný obličej, zelené oči a dlouhé tmavé vlasy. Při útěku na sobě měla černou bundu s kapucí a kožíškem, šedé elastické kalhoty a hnědou kotníčkovou obuv.

Druhá pohřešovaná: Dívka ve věku 15 let, má zhruba 157 centimetrů vysokou střední postavu. Má oválný obličej, modré oči, hnědé krátké vlasy a velké zuby. Na levé paži má jizvu po kousnutí psem.

Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách provedli celou řadu prověrek různých lokalit a dalších jiných opatření, které do současné doby nebyly úspěšné, a dívky se doposud vypátrat nepodařilo.

Z toho důvodu se nyní obracíme na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoliv informace vedoucí k jejich pohybu či pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

por. Bc. Iveta Martínková – 14. 1. 2016

vytisknout  e-mailem