Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Neviděli jste pohřešovaného?

Pražští kriminalisté se zabývají pátráním po nezvěstném muži. 

Kriminalisté ze sedmého oddělení čtvrtého pražského obvodu se od dnešního dne zabývají pátráním po jednašedesátiletém muži, který má omezenou svéprávnost. Pohřešovaný byl naposledy viděn 25. července na úřadu městské části Praha 12, kde mu opatrovnice vydala část finanční hotovosti. Od té doby ho nikdo neviděl. Muž ve velké míře pije alkohol a může se pohybovat mezi osobami bez domova, se kterými vyvolává potyčky. Vzhledem k jeho celkově špatnému zdravotnímu stavu by mohl být ohrožen na životě. V minulosti byl opakovaně pohřešovaný, přičemž byl vždy vypátrán v centru metropole.

Popis: Muž ve zdánlivém věku 65 let. Má 170 centimetrů vysokou hubenou postavu, oválný opuchlý zarudlý obličej a středně dlouhé šedivé vlasy. Na sobě by měl mít modrou bundu a na hlavě pravděpodobně čepici.

Vzhledem k tomu, že muž by mohl být ohrožen na životě a kriminalisté nemají žádnou stopu, kde by se mohl pohybovat, obrací se tímto na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoli informace přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Por. Mgr. Iveta Martínková – 9. 8. 2016

vytisknout  e-mailem