Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Na ostrahu vytáhl nůž

Pro podezření z vydírání kriminalisté hledají dvojici z obchodu. 

Začátkem června se stal v prodejně potravin v Tuklatské ulici v Praze 10 incident mezi ostrahou, ženou podezřelou z krádeže a mužem, který tam byl s ní. Vše začalo tím, že si ostraha všimla ženy podezřelé z krádeže čokolád, které si ukryla do batohu. Ostraha po ní chtěla, aby ukázala obsah zavazadla, což žena odmítla a dala se na útěk. Několik metrů od prodejny byla dostižena a po krátkém sporu o batoh přišla. Pak z místa definitivně utekla. S tímto batohem se pracovník obchodu vracel zpátky, když k němu přistoupil agresor se slovy: "Vrať mi ten batoh nebo tě zabiju!" a vytáhl nůž, kterému vystřelila čepel. Na to poškozený batoh neznámému pachateli vydal a ten odešel pryč.  

Popis podezřelého: muž byl ve věku kolem 25 - 30 let, štíhlé sportovní 170 cm vysoké postavy. Měl tmavé krátké vlasy a na hlavě čepici s kšiltem hnědozelené barvy. Na sobě pak měl krátké ¾ kalhoty z riflového materiálu tmavě modré barvy a khaki triko. Na pravém předloktí měl tetování. Hovořil česky.

Popis ženy: žena byla ve věku 25 - 30 let, vysoká cca 160-170 cm. Měla rovné dlouhé vlasy sepnuté gumičkou a oblečená byla do šatů hnědozelené barvy, které měly z přední strany zapínání na knoflíky. Přes rameno měla kabelku tmavé barvy a na nohou světlé boty. Hovořila česky.

Případ je prošetřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Jestliže muže nebo ženu na záběrech někdo poznává, ať se ozve na linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 28. 6. 2018

Odkazy do noveho okna

Podezřelí

Podezřelí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem