Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež v hotelu

Kriminalisté hledají muže, který se zbraní v ruce přepadl recepční v hotelu a odnesl si několik tisíc korun. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu hledají pachatele, který v neděli 30. prosince přepadl se zbraní v ruce hotel v Sinkulově ulici v Praze 4. Muž přišel do hotelu krátce po 20 hodině a na ženu v recepci namířil pistoli s tím, že chce peníze. Přepadená mu ve strachu o svůj život dala několik tisíc korun a pachatel z místa utekl.

Muž byl při přepadení maskovaný a celou loupež zachytila kamera. Jestliže má někdo jakoukoliv informaci k případu, ať se ozve na linku 158.

Popis pachatele: věk okolo 30 let, výška 180 až 185 cm a robustní postava. Oblečený byl do světle modrých džínů, černé zimní bundy s bílými ramenními švy, logem bílé barvy na levém rukávu a motivem nápisu či elipsového znaku světlé barvy přes šířku zad v oblasti lopatek. Na hlavě měl kapuci a přes ústa byl maskován černou šálou a nákrčníkem či kuklou. Na očích měl černé brýle, které  v průběhu přepadení sundal. Pachatel hovořil plynně česky bez přízvuku.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Jan Daněk – 15. 1. 2019

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem