Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež na benzínce

Kriminalisté hledají lupiče, který přepadl benzínku v Kobylisích a odnesl si několik tisíc korun. 

Kriminalisté pátrají po lupiči, který v pondělí 7. října večer přepadl benzínovou čerpací stanici na Ústecké ulici v Praze 8. Zatím neznámý pachatel vstoupil do prodejny benzínky a na obsluhu namířil krátkou střelou zbraň odpovídající svým vzhledem pistoli Beretta. Následně chtěl po obsluze, ať mu vydá peníze z pokladny a zároveň se přesunul do prostoru za prodejní pult, kde si otevřel zásuvku pokladny s hotovostí. Z té pak uloupil několik tisíc korun a z pod pultu několik kartonů cigaret. I s lupem se dal následně na útěk. Při útěku přehlédl ostnatý drát za benzínkou, přerazil se o něj a několik krabiček poztrácel. 

Pachatel byl ve věku okolo 25 - 30 let, štíhlé 180 cm vysoké postavy a při přepadení mluvil plynule česky bez přízvuku a vad řeči. Na obličeji měl masku vrásčitého muže a z pod čepice mu koukaly dlouhé světlé vlasy.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež a kriminalisté pátrají po pachateli a případných svědcích přepadení. Jestliže k případu máte nějaké informace, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 14. 10. 2019

vytisknout  e-mailem