Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kradl v tramvaji

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který se pokoušel vybrat finanční hotovost z kradené platební karty. Je tento muž zároveň i zlodějem této karty?  

Policisté z místního oddělení Smíchov se od prosince loňského roku zabývají případem krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Neznámý pachatel využil opilosti poškozeného a při jízdě tramvají mu odcizil mobilní telefon a peněženku s doklady včetně platební karty.

Tato odcizená platební karta byla následně použita k několika nákupům a pokusům o vybrání finanční hotovosti z bankomatu. Neznámý pachatel tak způsobil poškozenému škodu téměř sedm a půl tisíce korun. Při jednom pokusu o výběr finanční hotovosti z bankomatu, zachytila bezpečnostní kamera neznámého muže, jehož identitu v souvislosti s tímto případem potřebují policisté zjistit.

Provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání pachatele, ani k objasnění případu, proto se policisté nyní po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná podezřelého, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 14. 2. 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý1

podezřelý1 

Detailní náhled

podezřelý2

podezřelý2 

Detailní náhled

podezřelý3

podezřelý3 

Detailní náhled

podezřelý4

podezřelý4 

Detailní náhled

podezřelý5

podezřelý5 

Detailní náhled

podezřelý6

podezřelý6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem