Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež sportovního oblečení

Pražští policisté pátrají po dvou mladících, kteří jsou podezřelí z krádeže oblečení v obchodě.  

Policisté z místního oddělení Zličín od 29. září pracují na případu krádeže sportovního oblečení v obchodním centru na Zličíně. Krátce před 17 hodinou dva mladíci přišli do prodejny se sportovním zbožím, kde systematicky kradli oblečení. Vždy si do  převlékací kabinky přinesli oblečení, ze kterého odstranili bezpečnostní čipy a následně si ho ukryli do batohu. Čipy, které ze svršků odstranili, dali do kapsy jiného oblečení. S odcizenými věcmi pak z obchodu odešli, aniž by je zaplatili. Škoda, která obchodu vznikla, byla vyčíslena na téměř 7 tisíc korun.

V této souvislosti policisté pátrají po dvou mladících, které zachytily bezpečnostní kamery. První podezřelý byl oblečen do černé mikiny, černých tepláků s bílými pruhy a na hlavě měl černou kšiltovku. Druhý podezřelý byl oblečen do červené bundy s dvěma bílými pruhy na konci rukávu, do černých kalhot a na hlavě měl taktéž černou kšiltovku. Oba mladíci měli na zádech černý batoh. Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání podezřelých, policisté se nyní po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná podezřelé, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 11. 11. 2016

Odkazy do noveho okna

podezřelý 1

podezřelý 1 

Detailní náhled

podezřelý 2

podezřelý 2 

Detailní náhled

podezřelý2,1

podezřelý2,1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem