Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež kabelky - AKTUALIZACE

Mezitím, co si manželský pár nakládal svůj nákup do kufru, odcizil jim dosud neznámý muž kabelku. 

Od konce září pátrají pražští policisté z místního oddělení Horní Počernice po podezřelém muži a jeho doprovodu, který v Chlumecké ulici v Praze 9, odcizil z vozidla kabelku. Dosud neznámý muž využil nepozornosti manželského páru, který nakládal svůj nákup do zavazadlového prostoru vozidla a ze sedadla spolujezdce jim odcizil kabelku. V tašce měla poškozená v tu dobu své osobní doklady, platební karty, finanční hotovost a mobilní telefon. Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý muž a jeho doprovod. Pokud je na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Celý případ policisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 5. 11. 2021

Aktualizace - Děkujeme všem za pomoc při pátrání, díky relaci zveřejněné v médiích, byla podezřelá dvojice vypátrána. Celým případem se nadále zabývají policisté.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 10. 11. 2021

vytisknout  e-mailem