Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež bouracích kladiv

Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z krádeže bouracích kladiv v hodnotě několika stovek tisíc korun. Poznáte ho? 

Začátkem prosince minulého roku vešel do prostoru stavby v ulici Pod Výtopnou v Praze 8, kde je v současné době prováděna rekonstrukce Negrelliho viaduktu, dosud neznámý pachatel. Za použití násilí tam otevřel kovové dveře montážní buňky, ze které následně odcizil několik bouracích kladiv  v hodnotě přesahující částku tří set padesáti tisíc korun.

Policisté z místního oddělení Karlín, kteří pracují na objasnění tohoto případu, zajistili několik záznamů z bezpečnostních kamer z inkriminované doby. Je na nich vidět pohyb podezřelého muže v oblasti Ústředního autobusového nádraží  Florenc a také v prostoru pracoviště, kterak si montážní nářadí odnáší.

Pokud ho poznáváte, znáte jeho totožnost, nebo víte, kde se v současné době zdržuje, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Celý případ je v současné době prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení a prokázání viny, hrozí muži vzhledem k výší spáchané škody, až pětiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský - 18. ledna 2019

vytisknout  e-mailem