Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

IV. DEN S POLICIÍ ČR

V neděli 19. června 2011 od 12:00 hodin do 18:00 hodin proběhne v areálu účelového zařízení Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy na Praze 10 v ulici Kruhová již IV. ročník akce Den s Policií České republiky. 

Program zahájí svým nástupem čestná jednotka a četnictvo společně s Hudbou hradní stráže a Policie České republiky. Různé složky pražské policie budou na akci prezentovat výstroj, výzbroj, technické prostředky a v neposlední řadě i služební vozidla. Ukázky své činnosti divákům představí policisté ze speciální pořádkové jednotky, cizinecké policie, pyrotechnické služby a pohotovostní motorizované jednotky. Nebudou chybět ani ukázky výcviku služebních psů a koní.
 
Policisté z preventivně informačního oddělení mají nejen pro děti připravené různé testy a křížovky. Za správné odpovědi pak obdrží drobné dárky s logem Policie České republiky a různé informační a preventivní materiály. Pro nejmenší bude dále připraven skákací hrad, horkovzdušný balón a pestrá škála dětských her a soutěží. Během celého odpoledne si budou moci návštěvníci prohlédnout techniku Integrovaného záchranného systému, městské a vojenské policie.
 
O příjemnou atmosféru se postará vystoupení hudební skupiny Lokomotiva se zpěvákem Petrem Vondráčkem. Letošní Den s Policií České republiky bude moderovat herec a moderátor Petr Šiška. Během odpoledne bude probíhat losování o věcné ceny, jako jsou například zádržné systémy, knižní a hudební publikace, hračky a jiné lákavé odměny.
 
Po celou dobu akce bude pro návštěvníky zajištěna kyvadlová doprava ze stanice metra Strašnická na trase A. Před areálem bude možnost parkování osobních vozidel.
 
Vstup na tuto akci je již tradičně zcela zdarma. Pro návštěvníky bude přichystán i stánek s nápoji, které budou rovněž bezplatné.
 
Jak probíhal loňský ročník můžete vidět na fotografiích níže.
 
nprap. Bc. Jana Rösslerová 14. června 2011
Odkazy do noveho okna

Demonstranti

Demonstranti 

Detailní náhled

Dětské hřiště

Dětské hřiště 

Detailní náhled

Koně hrají fotbal

Koně hrají fotbal 

Detailní náhled

Pes vs. kapsář

Pes vs. kapsář 

Detailní náhled

Policejní vrtulník

Policejní vrtulník 

Detailní náhled

Preventivní stánek

Preventivní stánek 

Detailní náhled

Pyrotechnik

Pyrotechnik 

Detailní náhled

Skákací hrad

Skákací hrad 

Detailní náhled

Zadržení pachatele

Zadržení pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem