Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme svědka mravnostního deliktu

Kriminalisté z prvního policejního obvodu hledají důležitého svědka, který by mohl pomoci při objasnění mravnostního deliktu. 

Od poloviny září prošetřují kriminalisté prvního policejního obvodu případ mravnostního charakteru, který se stal v blízkosti Václavkové ulice v Praze 6. Incident se odehrál ve společných prostorách chodby jednoho z činžovního domu, kdy poškozenou měl sexuálně obtěžovat neznámý muž.

V průběhu vyšetřování kriminalisté získali kamerové záznamy z doby, kdy dvaatřicetiletá poškozená jde po ulici se starším mužem, který jí pomáhal s balíkem do místa bydliště. Z tohoto důvodu kriminalisté hledají právě muže na záběrech, který by mohl být klíčovým svědkem události a pomoci objasnit tento mravnostní trestný čin.

Prosíme muže vystupujícího na videu, aby se přihlásil kriminalistům šestého oddělení prvního policejního obvodu například prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Stejným způsobem žádáme veřejnost, pokud muže na přiložených záběrech poznávají nebo ví, kde by se mohl zdržovat, ať se ozvou na linku 158.

pprap. Mgr. Violeta Siřišťová – 17.10.2019

 

vytisknout  e-mailem