Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme seniorku

Manželovi se pohřešovaná ztratila v metru. Kde teď může být, nikdo netuší. Pomůžete? 

Třiaosmdesátiletou ženu postrádá rodina, především pak její manžel, od včerejších dopoledních hodin. Partnerka se mu ztratila cestou metrem mezi stanicemi Hradčanská a Motol.

S ohledem na svůj věk není manžel schopen říci, do čeho byla pohřešovaná v době zmizení oblečena a ani cokoli relevantního k možnému místu jejího pobytu či výskytu.

Třiaosmdesátiletá žena již byla v minulosti pohřešována, kdy byla následně nalezena v polích v oblasti Řeporyje. Nejen na tuto lokalitu se samozřejmě policisté ihned po oznámení pohřešování zaměřili, ale zatím bez konkrétního výsledku.

S ohledem na věk seniorky je na místě ji vypátrat co možná nejrychleji. Proto nyní prosíme o pomoc při pátrání širokou veřejnost.

Pokud kdokoli tušíte, kde by se mohla pohřešovaná nacházet, pohybovat, přebývat, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 12. 11. 2017

Opětovná prosba – 18.20

Dnes dopoledne jsme prosili o pomoc při pátrání po pohřešované třiaosmdesátileté seniorce. Jelikož tu se zatím nepodařilo vypátrat, prosíme opětovně o pomoc.

Jednoznačně respektujeme skutečnost, že se blíží další chladná noc, kterou by seniorka měla strávit s největší pravděpodobností někde venku.

S ohledem na tuto skutečnost si plně uvědomujeme, že by za těchto podmínek mohlo jít pohřešované možná dokonce o život.

Kriminalisté do této doby provedli k vypátrání ženy veškerá dostupná opatření, která ale do této doby neměla pozitivní výsledek.

Proto se opětovně obracíme na média a veřejnost s prosbou.

POMOZTE PROSÍM!!!

por. Mgr. Tomáš Hulan 12. 11.2017

Aktualizace - 13. 11. 2017 14:30

Neustále probíhá pátrání po pohřešované. Aktuálně proběhla rozsáhlá pátrcí akce v oboře Hvězda. Do té byli nasazeni policisté speciální pořádkové jednotky, policisté jízdní policie na koních a služební kynologie, tedy psovodi. Nápomocen při pátrání byl také policejní vrtulník s termovizí. Ten krom Hvězdy propátral také oblast Divoké šárky, Vidoule a pole v oblasti Řeporyjí. Do těchto vyjmenovaných lokalit se postupně přesouvají i pěší hlídky, které aktuálně pátrají po pohřešované v lesopraku Vidoule.

Pátrčům druhého policejního obvodu se v rámci prošetřování podařilo vyhodnotit hodiny záběrů bezpečnostních kamer metra. Díky tomu nyní disponují fotografiemi pohřešované, kterou tyto kamery naposledy zachytily ve stanici metra Petřiny. Dalším pošetřováním a prověřováním tito kriminalisté zjistili, že se třiaosmdesátiletá žena po vystoupení z metra pohybovala u OD Billa v ulici Na Petřinách. To je zatím poslední zjištěný pohyb pohřešované ženy.

Proto nyní prosíme o pomoc a spolupráci při pátrání opbyvatele především lokalit Petřiny a dalších přilehlých.

por. Mgr. Tomáš Hulan 13. 11. 2017

Aktualizace 21. 11. 2017 11:20

Kriminalisté druhého policejního obvodu neustále pátrají po třiaosmdesátileté ženě. Dosud zjištěné poznatky vypovídají o pohybu pohřešované v oblasti Prahy 6 Petřiny. Její prokazatelný výskyt byl zjištěn například na zastávce MHD v ulici Na Petřinách, ale také v ulici U Petřin a Mahulenina.

V průběhu dnešního dopoledne provádí kriminalisté ve spolupráci s několika desítkami policistů speciální pořádkové jednotky v oblasti Libockého rybníka, ale také například plochodrážního stadiónu Markéta, pátrání po pohřešované.

Neustále platí, že přivítáme jakoukoli pomoc od spoluobčanů. Pokud jste ve svém okolí potkali ženu odpovídající popisu, informujte nás o tom prosím neprodleně prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 21. 11. 2017

Odkazy do noveho okna

1 pohřešovaná - metro Petřiny (1)

1 pohřešovaná - metro Petřiny (1) 

Detailní náhled

2 pohřešovaná - metro Petřiny (2)

2 pohřešovaná - metro Petřiny (2) 

Detailní náhled

1 pátrání po pohřešované (1)

1 pátrání po pohřešované (1) 

Detailní náhled

2 pátrání po pohřešované (2)

2 pátrání po pohřešované (2) 

Detailní náhled

3 pátrání po pohřešované (3)

3 pátrání po pohřešované (3) 

Detailní náhled

4 pátrání po pohřešované (4)

4 pátrání po pohřešované (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem