Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme násilníky - aktualizace

Policisté pátrají po dvojici mladíků, kteří společnými silami napadli návštěvníka klubu a způsobili mu vážná zranění v obličeji. 

Policisté z místního oddělení Vinohrady pracují na objasnění případu napadení, který se stal v sobotu 29. února v časných ranních hodinách ve Vinohradské ulici v Praze 2. Před jedním z tamních klubů vznikly neshody mezi několika návštěvníky, které pokračovaly vzájemným napadáním všech zúčastněných. Celý konflikt pak ukončilo vážné zranění jednoho z aktérů, které mu způsobili společnými silami dva dosud neznámí mladíci. Údery a kopy mu zlomili horní čelist a poranili na hlavě.

Policistům se přes veškeré úsilí nepodařilo do současné chvíle dvojici ztotožnit. Proto se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud máte informace, které by vedly k nalezení či ztotožnění podezřelých na přiložených záznamech, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což hrozí v případě odsouzení, až tři roky odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský - 28. duben 2020

Aktualizace: Díky medializaci celého případu jsme obdrželi mnoho poznatků, které vedly ke konkrétním osobám. Dvojice mladíků /20 a 27/ tak mohla být dnes v dopolední hodinách k případu vyslechnuta. Mladíci jako důvod svého počínání uvedli, že tímto způsobem chtěli vyřešit problémy, které vznikly v průběhu jejich návštěvy v klubu.

Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 29. duben 2020

vytisknout  e-mailem