Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dívka na útěku - aktualizace

Neviděli jste čtrnáctiletou dívku, po které pátrají kriminalisté, protože se včera nevrátila z vycházky a doma o ni mají starost? 

Na pražské kriminalisty se obrátil otec čtrnáctileté dívky, která se doposud nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou informaci. Dívka byla se svou kamarádkou včera na procházce po Praze a měla se vrátit domů do dvaadvacáté hodiny, to se však nestalo. Starostlivý otec dívku v průběhu včerejška opakovaně telefonicky kontaktoval a vždy mu sdělila, že je za chvíli doma, nicméně se tak nestalo. Poté již byla nedostupná.  Obrátil se proto na kamarádku, ta si vždy vymyslela nějaký důvod, proč nemůže pohřešovanou předat k telefonu. poté byla nedostupná i ona. Kriminalisté kamarádku v průběhu noci vypátrali a zjistili, že se obě v noci pohádaly v centru města a hledaná utekla neznámo kam. Po dívce jsme v minulosti ještě nepátrali.

Hledaná má hubenou, přibližně 170 cm vysokou postavu, dlouhé blond vlasy učesané do drdolu a modré oči. V době odchodu měla na sobě šedou mikinu s kapucí, tmavé legíny, šedé pantofle a béžovou kabelku.

Kriminalisté nevylučují, že by se mohla pohybovat v městských částech Žižkov, Nové Město, Staré Město a Dejvice.

Pokud jste dívku viděli nebo víte, kde by se mohla nacházet, obraťte se prosím na policii prostřenictvím linky 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 24. července 2021

Aktualizace: Policisté hledanou dívku před malou chvílí nalezli a je v pořádku. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost. Vzhledem k jejímu věku nelze poskytnout bližší informace.

por. Mgr. Jan Rybanský - 24. července 2021

vytisknout  e-mailem