Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Odpověď: Krajské ředitelství policie hl.m. Prahy, Odbor správy majetku

Žádost: Žadatel si podal žádost o informaci dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů týkající se konkrétního rozhodnutí ve věci náhrady škody způsobené příslušníkem ozbrojených sborů dle zák. č. 361/2003 Sb. v souvislosti s poškozením služebního vozidla při výkonu služby, a to v době od 1. listopadu 2007 do 31. prosince 2008.  

 
Odpověď:
Žadatel obdržel odpověď z Odboru správy majetku, automobilního oddělení s tím, že o náhradách škody způsobené Krajskému ředitelství policie hl.m. Prahy příslušníkem bezpečnostních sborů je postupováno dle zákona č. 361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů dle § 95 odst.1, odst. 2, odst. 3 a odst. 5 písm. b.
     Dále obdržel přehled, kdy bylo rozhodováno ve věci náhrady způsobené škody na služebních dopravních prostředcích zaviněných příslušníky Krajského ředitelství hl.m. Prahy.
Další informace o jednotlivých škodních událostech podléhají režimu stanovenému zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

vytisknout  e-mailem