Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sportovní den s Policií ČR

Pozvánka na třetí ročník sportovní akce pořádané Policií ČR pro žáky sedmých tříd základních škol v okrese Jablonec nad Nisou. 

 Všem základním školám v okrese Jablonec nad Nisou:

     
     V rámci prevence kriminality Okresního ředitelství Policie ČR v souladu s programem Community policing Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou si Vás dovolujeme pozvat na akci „Sportovní den s Policií ČR“, který se uskuteční ve čtvrtek 9. října 2008 od 8.30 hodin v Jablonci nad Nisou v prostoru sportovního areálu v Břízkách.
 
     Policisté na tento den připraví orientační závod pro žáky sedmých tříd základních škol celého okresu, kdy každou základní školu bude,v případě Vašeho zájmu, reprezentovat vždy jedno smíšené pětičlenné družstvo chlapců a dívek. Členové jednotlivých družstev v průběhu orientačního běhu po vyznačené trase budou plnit teoretické i praktické úkoly z oblasti např. pravidel silničního provozu, zdravovědy, topografie apod. - vždy přiměřené věkové kategorii zúčastněných soutěžících. Pro vítězná družstva budou připraveny ceny.

     Srdečně Vás zveme k účasti na této akci a současně Vás žádáme o zaslání potvrzení Vaší účasti nejpozději do 26. září 2008 na mailovou adresu Okresního ředitelství PČR v Jablonci n.N. pcrjn@mvcr.cz nebo telefonicky na níže uvedené kontakty, kde Vám rádi poskytneme i další informace k pořádané akci.




Kontakty:

Preventivně informační skupina:

nprap. Dagmar Sochorová - 974 474 208
nprap.. Mgr. Ludmila Knopová - 974 474 207

vytisknout  e-mailem