Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Společně prodávali drogy

LITOMĚŘICKO – Nyní čelí obvinění; Kradené chtěl prodat... 

Policistům se podařilo zadržet 33letého muže a 21letou ženu z Litoměřicka, kteří jsou podezřelí z trestného činu nedovolená výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Policisté se zaměřili na dvojici osob, která se měla účastnit na distribuci pervitinu na Litoměřicku a Roudnicku. Na případu pracovali intenzivně několk týdnů a prováděli operativní šetření. Na základě jeho výsledků se podařilo zadržet podezřelé osoby a provést domovní prohlídku. Při prohlídce byla nalezena digitální váha, usušené části rostlin konopí a zbytky neznámé krystalické látky žluté barvy.

Dvojice byla obviněna na sklonku uplynulého týdne pro výše uvedený trestný čin, neboť měli prodávat větší množství pervitinu. V případě prokázání viny mohou obvinění strávit za mřížemi až pět let.

Kradené chtěl prodat...

V minulém roce policisté na Litoměřicku přijali oznámení z podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a krádeže vloupáním. Neznámý pachatel se údajně měl dostat do bytového domu v Lovosicích a po odstranění petlice s visacím zámkem, vniknout do sklepní kóje, kde měl odcizit snowboard zn. Raven Pulse s vázáním a ochranným vakem. Svým počínáním způsobil škodu ve výši přesahující 5 tisíc korun. Policisté po neznámém pachateli intenzivně pátrali až do současné doby. Nakonec v jejich hledáčku skončil 39letý muž z Litoměřic, jehož údajným motivem bylo odcizené věci zpeněžit. Muž si vyslechl obvinění ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a krádeže vloupáním. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na dvě léta. Stíhán je na svobodě.

1. března 2022
nprap. Pavla Kofrová
KŘP Ústeckého kraje
 

vytisknout  e-mailem