Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Společné popíjení skončilo kopanci do hlavy

Dvojice mužů spolu nejdříve popíjela, potom jeden druhého napadl kopanci do hlavy a snažil se ho okrást. Pro loupež ho teď hledají kriminalisté. 

Příběh se odehrál v pondělí 11. dubna v časných ranních hodinách na tramvajové zastávce Novoměstská radnice a celý ho zaznamenala bezpečnostní kamera. Záběry odhalily společné popíjení dvojice mužů na lavičce zastávky do chvíle, kdy se jeden z mužů zvedl, a chtěl odjet tramvají přijíždějící do stanice. V těsném závěsu za ním jde druhý muž, kterému se pravděpodobně nelíbilo, že jeho parťák chce odjet, a tak ho nečekaně od tramvaje odstrčí. Po vzájemné strkanici padá drobnější z nich na zem, kde ho agresor několikrát zcela nepochopitelně kope do hlavy. Následně zraněnému prohledá kapsy, a když nic nenajde, odchází mimo záběry kamer. Podezřelý má vyšší ramenatou postavu, a mohl by být ve věku kolem čtyřiceti let. V době útoku měl na sobě bundu „bomber“ a tmavé montérkové kalhoty s kapsami po stranách a červeným pruhem. Na nohou tmavé polobotky s bílým pruhem.

V souvislosti s případem pátrají kriminalisté nejen po totožnosti útočníka, ale i totožnosti svědka, který se poškozeného zastal v průběhu incidentu. Pokud některého z nich poznáváte, kontaktujte linku 158.

Kriminalisté by v souvislosti s případem také přivítali další svědecké výpovědi, nebo záznamy z mobilních telefonů, neboť je spolehlivě zjištěno, že po čas incidentu místem projíždělo několik tramvají, jejichž cestující mohli záznamy pořídit. Děkujeme.

por. Mgr. Jan Rybanský - 4. květen 2022  

Odkazy do noveho okna

foto (1)

foto (1) 

Detailní náhled

foto (2)

foto (2) 

Detailní náhled

foto (3)

foto (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem