Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Společná „práce“

LOUNSKO - Za krádež jim hrozí dva roky; Totožnost podezřelé policisté zjistili. 

Tři muži ve věku 20, 24 a 35 let čelí obvinění z trestného činu krádeže. Té se podle zjištění policistů měli dopustit v Žatci. Po předchozí společné domluvě měli vniknout do panelového domu a s užitím násilí se dostat do kočárkárny. Odtud pak měli odcizit pánské jízdní kolo v hodnotě pět tisíc korun.

Nejstarší z obviněných si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal v německé vazební věznici, kam byl umístěn pro jinou trestnou činnost. Jeho dva „kolegové“ jsou vyšetřováni na svobodě. Za spáchání trestného činu krádeže může soud všem dotyčným uložit trest odnětí svobody až do výše dvou let.

Totožnost podezřelé policisté zjistili

V září přijali policisté oznámení o krádeži v prodejně drogerie v Podbořanech, které se měla dopustit neznámá žena. Z regálu sebrala depilační strojek v hodnotě 800 korun a prodejnu opustila, aniž by za zboží zaplatila. Policisté šetřením zjistili totožnost osoby, která měla strojek odcizit. Jedná se o 41letou ženu, která byla již v minulosti pro podobné jednání odsouzena, a to i k nepodmíněnému trestu. Z vězení byla propuštěna na jaře loňského roku. Teď jí hrozí, že se tam dostane znovu, v krajním případě až na dva roky.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Louny 25. října 2021

vytisknout  e-mailem