Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Špatný nápad

VSETÍNSKO: Policisté odhalili vandala. 

Cestou z hospody poničil mladík několik věcí. Policisté jej podezřívají z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví.

Pečlivou a rychlou prací získali policisté informace, které je dovedly k pachateli poškození několika věcí minulý týden v noci ze středy na čtvrtek ve Velkých Karlovicích.

Ve dvě ráno minulý čtvrtek posilněn pivem a slivovicí opustil jednadvacetiletý muž hospůdku ve Velkých Karlovicích.  Šel sám a tam si čas začal krátit ne zrovna správným způsobem. První do rány mu přišel odstavený kamion. Na návěsu – cisterně rozkopl zadní světlo a pokračoval dál. V cestě se objevila plastová reklamní tabule a i ta utržila nějaké rány. Poničeno skončilo i několik dřevěných sloupků a výplní ohrady a taky dřevěná informační tabule.  Posledním terčem jeho rozmaru se stala kaplička. Do výplně jejího okna putoval kámen, který poškodil jak sklo, tak i rám okna. Celková škoda přesáhla dvanáct a půl tisíce korun.

Včera ráno si mladík z Karlovicka převzal z rukou policisty sdělení podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví. Za tyto trestné činy může být uloženo až dvouroční vězení.

1. dubna 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem