Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Spanilá jízda bude pod dohledem policie

NÁCHODSKO - Motorkáři z Broďáku v sobotu vyjedou do okolí. 

sraz-motorkaruIlustrační foto/Policie ČRUpozorňujeme veřejnost na Náchodsku, že v sobotu kolem poledne v rámci tradiční akci Moto víkend na Broďáku vyjedou účastníci srazu na ohlášenou vyjížďku motorkářů. Abychom eliminovali možné dopravní komplikace, budeme vyjížďku monitorovat a na křižovatkách a exponovaných místech jsme zajistili dohled policejních hlídek a doprovod hromadné jízdy. Aby se motoristé mohli vyhnout případným zdržením nebo nechtěnému uvíznutí v koloně, níže si můžete přečíst předpokládaný čas a trasu vyjížďky.

Předpokládaný začátek vyjížďky bude ve 12.00 hodin od bran autokempu Brodský. Dál budou motorkáři pokračovat po trase Zábrodí, Trubějov, Řešetova Lhota, Studnice, Zlíč, Ratibořice, Vestec, Malá Skalice, Velký Třebešov, Chvalkovice, Brzice, Hořičky, Litoboř, Slatina, Červená Hora, Všeliby, Bakov, Řešetova Lhota, Trubějov, Zábrodí a Broďák.

Připomínáme, že všichni účastníci silničního provozu včetně motorkářů na vyjížďce jsou povinni dodržovat zákon o provozu na pozemních komunikacích.

por. Mgr. Eva Prachařová
25. 5. 2018 v 12:30

vytisknout  e-mailem