Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Spadl ze schodů, když hledal záchod

PROSTĚJOVSKO - Pak byl agresivní na přivolané záchranáře. 

Ve středu 9. října 2019 jsme krátce po půlnoci přijali oznámení ze Záchranné služby Olomouckého kraje o potřebě asistence u agresivního pacienta v obci na Prostějovsku.

Policisté na místě zjistili zraněného šestapadesátiletého muže a jeho o dvacet let mladšího kamaráda. Policisté u zraněného muže na místě potvrdili totožnost a vzhledem k jeho agresivnímu chování provedli asistenci při jeho převozu do prostějovské nemocnice.

Zraněný muž i jeho kamarád byli zjevně pod vlivem alkoholu, ale podrobit se dechové zkoušce odmítli. Kolik a jakého alkoholu uvést odmítli také.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že muži brigádně pracují u stejné firmy. Předchozího večera po skončení práce je jejich nadřízený odvezl do místa bydliště jednoho z nich. Konec pracovního dne se rozhodli oslavit a tak společně několik hodin poté popíjeli alkohol. Když chtěl starší z mužů odejít na toaletu, nezvládl chůzi po schodech, bez cizího zavinění upadl a z asi dvanácti stupňů se skutálel na betonovou dlažbu. Prvotní pomoc mu poskytl jeho kolega, který poté zavolal sanitku.

Prověřením věci policisté vyloučili cizí zavinění a věc odložili.

por. Mgr. František Kořínek

9. října 2019

vytisknout  e-mailem