Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Soutěž se psem Ajaxem

Ve čtvrtek 11. června dopoledne proběhlo v Muzeu policie v Praze 2 za účasti policistů z preventivně informačního oddělení slavnostní vyhodnocení výtvarné soutěže probíhající v rámci preventivního programu Ajaxův zápisník nazvané „Bezpečné prázdniny s Ajaxem“. 

Třídní kolektivy malých školáků zapojené do této soutěže tak v různých výtvarných technikách vytvářely od listopadu loňského roku do konce března letošního roku svá díla, která byla během dubna a května vyhodnocena.
Ze šesti pražských základních škol, které se zúčastnily, byly vybrány tři nejlepší výsledné práce, za které malí "výtvarníci" obdrželi praktické dárky. Jako první se umístili druháčci ze základní školy Nepomucká v Praze 5 a všichni dostali láhev na kolo. Na druhém místě skončili školáci ze základní školy Resslova v Praze 2 a obdrželi plastové plovací desky. A za třetí místo si děti ze základní školy TGM z Prahy 4 - Modřan odnesly látkové peněženky na ruku. Všechny předměty byly s logem psa Ajaxe a jako prémii si mohli účastníci prohlédnout expozice Muzea policie.
Všechny druháčky práce na soutěžních výtvorech velice bavila, z dárků měli všichni velkou radost a další výtvarná díla, která děti v průběhu školního roku vytvářejí, ozdobí kanceláře “jejich”policistů – preventistů.

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem