Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Soutěž pro žáky 1. stupně základních škol

Soutěž pro žáky 1. stupně základních škol „Bezpečně na jízdním kole“ 

Krásné jarní počasí začalo a jistě se všichni těšíte, jak zase oprášíte své bicykly a vyrazíte ve svém okolí nebo do vzdálených míst za dobrodružstvím. Jízda na kole v sobě skýtá různá rizika a nebezpečí, kterým lze preventivně předcházet. Právě proto policisté Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy pro Vás děti připravili další dopravní soutěž, která se zaměřuje na bezpečnost na jízdním kole. Soutěž bude prezentována na našem policejním facebooku:  https://www.facebook.com/search/top/?q=policie%20%C4%8Desk%C3%A9%20republiky. 

Přejeme Vám příjemnou zábavu, hodně štěstí a pevné zdraví.



Podmínky preventivní mediální soutěže pro děti 1. stupně základních škol

Podmínky pro rodiče:

Účelem tohoto dokumentu je stanovení pravidel soutěže „Jak vybavit jízdní silniční kolo na cesty“ (dále jen „soutěž“), v níž jsou výhrou věcné ceny. 

1. Pořadatelé soutěže

Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy, Kongresová 2/1666, Praha 4, 14000 (dále jen „pořadatel“).
 

2. Partneři soutěže

Samostatné odd. BESIP Praha,  Ministerstvo Dopravy ČR, Nábřeží Ludvíka Svobody 12/1222, Praha 1, 110 15.
 

3. Místo a doba konání soutěže

Soutěž bude zahájena dnem zveřejnění a bude ukončena vyhlášením výsledků pořadatelem. Soutěž se koná na území České republiky.
 

4. Účastníci soutěže

Účastnit se mohou všechny děti, kteří v době konání soutěže jsou žáky základních škol v prvním stupni vzdělávacího systému České Republiky, a které mají ke dni zahájení soutěže trvalý pobyt na území České Republiky.

Ze soutěže jsou vyloučeni účastníci, u kterých existuje podezření, že nejsou skutečnými autory projektů.
 

5. Podmínky účasti soutěže

Podmínkou účasti je vytvoření vlastní kresby jízdního kola s popisem a vyznačením povinné výbavy, která musí být na kole naistalována při provozu jízdního silničního kola na pozemních komunikacích. Vytvořené kresby nafoťte např.: na mobilní telefon a zašlete na mailovou adresu krpa.prevence@pcr.cz  s uvedením hesla „SOUTĚŽ“ do předmětu mailu. V textu mailu uveďte kontaktní údaje s uvedením mobilního telefonu. Souhlas se zpracování osobních údajů bude po ukončení soutěže vyžadován u vylosovaných vítězů. 

Soutěžit mohou všichni účastníci splňující pravidla soutěže, kteří v době jejího konání zašlou vytvořenou kresbu pořadateli na uvedenou emailovou adresu oddělení prevence Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy, poskytnou řádné údaje identifikující účastníka, uvedou kontaktní osobu, telefonní číslo. Do soutěže se přihlašují kresby pouze jednotlivců. Každý účastník se může soutěže účastnit pouze jednou, tzn. zaslat pouze jednu kresbu.

Ze soutěže jsou vyloučeny všechny příspěvky, které jsou v rozporu s dobrými mravy, urážejí náboženskou orientaci anebo národnostní menšiny, porušují práva třetích osob, obsahují viditelnou reklamu nebo zjevně nepravdivé údaje. Při zpracování kresby nesmějí být porušovány právní předpisy a kresby nesmí nabádat k nekalému chování či jednání.

Pořadatel a partneři soutěže si vyhrazují právo provést kontrolu soutěžních kreseb a pouze vybrané kresby zařadit do soutěže. Pořadatel neodpovídá za nekompletní, špatně zpracované či zasláním

poškozené či nedodané kresby na emailovou adresu pořadatele. Ze zaslaných kreseb budou vylosováni výherci, kterým budou zaslány věcné ceny. 
 

6. Oznámení o výhře

Výherci budou před zveřejněním výsledků na internetu kontaktováni prostředky elektronické komunikace nebo telefonem přes kontaktní osobu na uvedeném mobilním čísle a e-mailové adrese do 5 pracovních dní po výběru. Zároveň bude s výhercem dohodnut způsob doručení výhry. Pokud výherci nebudou reagovat na výzvy pořadatele soutěže (nebudou zvedat telefon, nebudou volat zpět, nebo nereagují na e-mailovou korespondenci) v průběhu 24 hodin po prvním telefonátu nebo odeslání e-mailové zprávy, vyhrazuje si pořadatel právo výherce vyřadit a vybrat v souladu s těmito pravidly nového výherce.
 

7. Zpravování osobních údajů

Pořadatel zpracovává osobní údaje pouze u výherců za účelem a v rozsahu nezbytném pro vyhlášení výsledků a doručení výher. Data jsou zpracovávána zaměstnanci pořadatele ručně i automatizovaně prostřednictvím počítačového softwaru a webových aplikací. Zpracování probíhá jen po dobu nutnou pro vyhodnocení a vyhlášení soutěže a následně po dobu neomezenou od ukončení soutěže pro účely prezentace na webových stránkách, mobilních aplikacích či jiných obdobných platformách.

Poučení

Výherce bude ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů řádně informován o zpracování údajů, o svých právech a o povinnostech správce, zejména o právu přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, právu požadovat od správce nebo zpracovatele vysvětlení anebo odstranění závadného stavu a o právu obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. V rámci této komunikace od něho bude vyžádán souhlas se zpracováním osobních údajů.

8. Mimořádné ukončení a přerušení soutěže

Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli přerušit či zrušit, a to i bez udání důvodu.

Podmínky pro děti:

Podmínkou účasti je vytvoření vlastní kresby jízdního kola s popisem a vyznačením povinné výbavy, která musí být na kole naistalována při provozu jízdního silničního kola na pozemních komunikacích. Kresbu můžete vytvořit vodovým barvami, pastelkami, fixami nebo podobným způsobem.

Jak a kam vyhotovený projekt posílat

Požádej o pomoc rodičů. Vytvořený obrázek vyfoť na mobilní telefon a zasílej na oddělení prevence Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy na emailovou adresu: krpa.prevence@pcr.cz  (v předmětu mailu musí být uvedeno heslo: „SOUTĚŽ“.

vytisknout  e-mailem