Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Soud může uložit až pětiletý trest

TRUTNOVSKO-Krádež lešení objasněna 

V úterý 4. října 2011 jsme širokou veřejnost informovali o krádeži pojízdného hliníkového lešení, nájezdové rampy a kluba vázacího drátu, ke které došlo na stavbě jednoho z obchodních domů v centru Dvora Králové nad Labem.
Místní policisté ve spolupráci se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování  v úterý 18. 10. 2011 po profesionálně odvedeném prošetřování uvedené krádeže zadrželi jednatřicetiletého muže, který byl z uvedené krádeže policejním inspektorem ještě týž den obviněn. Jedná se o zaměstnance stavby, který za prací do Dvora Králové dojíždí z Českolipska. 
Muži zákona provedeným šetřením zjistili, že obviněný měl se svým kumpánem ze stavby v době od soboty 1. 10. 2011 do pondělního rána 3. 10. 2011 odcizit kompletní „kostku“ hliníkového pojízdného lešení, průlezovou hliníkovou podlážku, kovový nájezdový můstek k nakládací rampě a klubo vázacího drátu. Poškozený škodu vyčíslil na částku převyšující 133 tisíc korun. Za přečin krádež ve spolupachatelství může být soudem uložen trest odnětí svobody až na pět let.
nprap. Udo Ertner
20. 10. 2011, 13:15

 
Původní článek

vytisknout  e-mailem