Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Součinnost policie na Veterán Rallye

O víkendu dne 21. a 22. srpna 2010 se v Kutné Hoře uskutečnil již druhý ročník Veterán Rallye do vrchu Kaňk. 

     Historická vozidla s rokem výroby do r. 1940 se soustředila na kutnohorském Palackého náměstí. Dopolední hodiny, v oba dny,  byly určeny soutěžní

stanoviště policiestanoviště policie
Za volantem policejního vozuZa volantem policejního vozu
S návštěvníky akceS návštěvníky akce
jízdě na Kaňk a zpět. Sobotní odpoledne doplnila takzvaná „spanilá jízda“ do Žlebů a zpět do Kutné Hory, kde se účastníci této soutěže sešli opět v centru města. Stejně jako minulý rok, také letos ke zdárnému průběhu závodů přispěli policisté, zejména ti dopravní. Jak pořadatelé uvedli, bez jejich součinnosti  by bylo pořádání takové akce velice obtížné.
     V rámci konání této akce  mohli její návštěvníci na Palackého náměstí také nahlédnout do služebního vozidla Policie ČR, určeného jako Mobilní kontaktní a koordinační centrum, které bylo veřejnosti přístupné po celý den. O vozidlo byl veliký zájem a zejména děti a tatínkové projevili snahu získat informace o něm, ale i o činnosti policie jako takové. Materiály s preventivní tematikou, rady a doporučení jim na místě po celý den předával pracovník preventivně informační skupiny kutnohorské policie, nprap. Daniel Votroubek.

 

vytisknout  e-mailem