Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Sobota bude patřit fotbalu

ZLÍNSKO: Připravují se i policisté. 

Již tuto sobotu se ve dvě hodiny odpoledne střetnou fotbalisté Zlína a AC Sparty Praha v nejvyšší soutěži. Lístky na zápas dle pořadatelů budou vyprodány a vzhledem ke kumulaci velkého množství návštěvníků i zkušeností z posledního střetnutí je toto utkání vyhodnoceno jako rizikové. Zlínští policisté se proto připravují na rozsáhlé bezpečnostní opatření, jehož cílem bude zajistit v krajském městě bezpečnost pro návštěvníky utkání, ale i ostatní občany města. V ulicích tak bude více než sto policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, kriminalisté a členové antikonfliktního týmu. Taktéž budou ve městě posily v podobě speciálních pořádkových jednotek z okolních krajských ředitelství policie a několik desítek strážníků Městské policie Zlín.

Policejní hlídky budou monitorovat příjezd fanoušků a jejich přesun na fotbalový stadion. Vyzýváme všechny návštěvníky, aby se dostavili na stadion včas, neboť budou před utkáním při vstupu na fotbalový stadion probíhat velmi přísné kontroly zaměřené na dodržování návštěvního řádu.

Návštěvníci vyprodaného utkání musí počítat i s komplikacemi a omezeními v dopravě a to především v okolí stadionu. Zde budou dopravní policisté dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Žádáme všechny návštěvníky utkání, kteří do místa jeho konání přijedou auty, aby s nimi parkovali na místech k tomu určených, případně na záchytných parkovištích, respektovali dopravní značení o zákazech stání a zastavení a dbali pokynů policistů či pořadatelů. 

11. února 2016, por. Mgr. Lucie Javoříková

 

vytisknout  e-mailem