Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Sníh přinesl dopravní nehody

ZLÍNSKO: Při dnešních nehodách zraněno osm lidí. 

Celkem osm lidí utrpělo zranění při nehodách, které se staly v ranních hodinách na Zlínsku. K té první došlo kolem sedmé hodiny na ulici Objízdná v Otrokovicích. Řidič dodávky, který vezl svých pět kolegů na stavbu, nepřizpůsobil rychlost jízdy zasněžené silnici, dostal smyk a vjel do protisměru. Tam se vůz srazil s nákladním autem. Všech šest cestujících z dodávky bylo zraněno, pět z nich lehce, spolujezdec utrpěl zranění těžká.
Do půl hodiny se stala nehoda mezi Lutoninou a Jasennou. Také tady řidič osobního auta dostal smyk a vjel do protisměru, kde narazil do Fábie. Lehká zranění utrpěly obě cestující z protijedoucího auta. Jak řidička, tak i její čtyřletá dcerka. Ta skončila na dětské JIP ve zlínské nemocnici na pozorování.
Co se týká sjízdnosti, velké problémy dnes byly mezi Zádveřicemi a Horní Lhotou, kde byla cesta úplně namrzlá a nemohla zde projet ani osobní auta, natož náklaďáky. Uzavřená je také silnice mezi Fryštákem a Štípou.
Naši operační důstojníci dávají aktuální informace o sjízdnosti silnic a případných uzavírkách či nehodách na internetové stránky Policie ČR www.policie.cz, kde jsou k dispozici v databázi Dopravní informace (k nalezeni zde: http://aplikace.policie.cz/dopravni-informace/Default.aspx).
 
17. února 2012, mjr. Ing. Jana Bartíková
 

vytisknout  e-mailem