Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Smutné pondělí

VSETÍNSKO: Včera v podvečer se stala v obci Horní Bečva tragická dopravní nehoda. 

Včera v obci Horní Bečva došlo v prostoru přechodu pro chodce ke srážce osobního vozidla s chodcem. Chodec zraněním podlehl.

Tu nejvyšší daň, lidský život, si včera v podvečer vyžádala dopravní nehoda v obci Horní Bečva. Okolo čtvrt na pět v centru obce Horní Bečva přecházel osmdesátiletý muž po přechodu pro chodce. V téže chvíli přijel na přechod pro chodce s vozidlem Škoda Fabia i jednapadesátiletý muž z Karvinska ze směru od Slovenska. Došlo ke střetu chodce a vozidla, po kterém zůstal chodec na vozovce.

Muže převzali v kritickém stavu a odvezli záchranáři. Bohužel chodec zraněním podlehl. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu s negativním výsledkem. Nadále zjišťujeme okolnosti této dopravní nehody.

V letošním roce se jedná o dvanáctou smrtelnou dopravní nehodu v okrese Vsetín. Dále je to šestý případ, kdy na následky dopravní nehody zemřel chodec.

Předvánoční období je obdobím plným spěchu a velkého pohybu jak vozidel, tak chodců. Nabádáme občany, aby ani v těchto chvílích nezapomínali na obezřetnost a ohleduplnost v silničním provozu.

 

22. prosince 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

 

 

Odkazy do noveho okna

Místo nehody

Místo nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem